Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page

Biologisch Kokosmeel (500g)

Biologisch Kokosmeel (500g)

5,44 incl. BTW
SKU: 235 • Description

  Product Description

  Glutenvrij meel van kokos om te bakken

  Kokosmeel is gemaakt van verse en zuiver kokosvlees. Het vlees wordt gedroogd en ontvet en vervolgens fijn gemalen tot een poeder. Dit glutenvrije meel heeft een consistentie die vergelijkbaar is met tarwemeel.

  Het fijn gemalen kokosmeel is ook een goede bron van eiwitten. Het heeft evenveel eiwitten als tarwemeel, maar bevat van nature uit geen gluten. Hierdoor is het een goede vervanger voor tarwe.

  Kokosmeel als bron van vezels

  Kokosmeel is rijk aan vezels. Het bevat maar liefst 38,5% vezels. 1 eetlepel bevat ong. 5 gram vezels. Dat is het hoogste percentage voedingsvezels wat je kan vinden in meel. Het is dan ook een uitstekende manier om je dagelijkse inname van vezels te verhogen.

  Kokosmeel als meelvervanger

  Je kan een kwart van het meel in standaardrecepten probleemloos vervangen door kokosmeel. Er bestaan ook heel wat heerlijke bakrecepten die enkel kokosmeel gebruiken.

  Disclaimer: We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding. De informatie op deze site vervangt niet het advies van een arts of apotheker. Raadpleeg bij ziekte, twijfel of gebruik van geneesmiddelen steeds je arts.

 • Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Biologisch Kokosmeel (500g)”