Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page

Bonusan Valeriaan-Melisse 90 capsules

Bonusan Valeriaan-Melisse 90 capsules

(1 klantbeoordeling)
27,30 incl. BTW
SKU: 161 • Description

  Product Description

  De wortel van valeriaan (Valeriana officinalis) is rijk aan vluchtige stoffen met een rustgevende werking.

  Een van de bestanddelen, valeriaanzuur, grijpt aan op de gamma-aminoboterzuur-A (GABAA) receptor. GABA receptoren spelen in het zenuwstelsel een belangrijke rol in het dempen van signalen.

  Samenstelling: 

  Valeriana officinalis radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 0,8% valereenzuur 320 mg

  Melissa officinalis folia extract, gestandaardiseerd op minimaal 5% rozemarijnzuur, 160 mg

   

  Hulpstoffen

  Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

   

   

  Gebruik: 30 tot 45 minuten voor het slapen gaan 2 capsules innemen, of dagelijks 1 tot 4 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden verspreiden.Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

   

  Gegarandeerd vrij van: 

  GGO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

   

  Waarschuwing:  Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

 • Reviews (1)
  1.00 out of 5

  1 review for Bonusan Valeriaan-Melisse 90 capsules

  1. 1 out of 5

   :

   Ik ben tot nu toe erg tevreden en ik kan zeggen dat ik zeker nog een pond zal blijven verliezen. Mijn streefgewicht is nog steeds een beetje slecht, maar ik ben ervan overtuigd dat ik het met Eco-Slim kan doen. Overigens, onderweg zijn is geen probleem als ik met mijn vriendinnen op reis ben. Dat maakt de dingen natuurlijk heel gemakkelijk. 30e dag: een maand na de eerste dag van inname, heb ik al meer gewicht verloren met Eco Slim dan met veel andere diГ«ten en zie ik de resultaten heel duidelijk in de spiegel. http://svetka.info/eco-slim-in-nederland-en-belgie-lees-beoordelingen-van-klanten-en-ontdek-dit-innovatieve-afslankproduct.html Ik zou ervoor passen om wat voor middelen dan ook te gebruiken als je het zelf kan. Die dr Oz haalt een gemeen trucje uit. Hij zet een L in slim terwijl het merk EcoSim moet zijn. En dat is een reiniger voor je kunstgebit. Als je daar intrapt , ben je een O s ;-)) Без кейворда. Berlijn, 18 januari 2017. “ Eco Slim ” is een wetenschappelijk ontwikkeld en vaak getest product, dat het uiterlijk verbetert en een gewichtsverlies van 10 tot 12 kg per maand kan opleveren.


  Add a review