Loading the content... Loading depends on your connection speed!

« Return to Previous Page

GOLDEN CHLORELLA EASY PROTEIN – Earth’s Natural Super Food -250 gram -zonder smaak en geur van algen

GOLDEN CHLORELLA EASY PROTEIN – Earth’s Natural Super Food -250 gram -zonder smaak en geur van algen

25,62 incl. BTW
SKU: 245
Availability: Uitverkocht

Golden Chlorella verbetert aantoonbaar het immuunsysteem, verhoogt het energieniveau, stimuleert de stofwisseling, helpt vetcellen en het lichaamsgewicht te verminderen, ondersteunt de hersenfunctie en ontgift het lichaam(detox).*Category: ,
Tag:
 • Description

  Product Description

  Smaak en verteerbaarheid:

  Golden Chlorella heeft NIET de kleur en NIET de smaak van algen.

  Recente ontwikkelingstechnologie in eiwitproductie heeft geleid tot het ontdekken van een natuurlijk smaak en neutraal gekleurde chlorella. Door een duurzaam fermentatieproces in een strikt gecontroleerde omgeving, kan deze Golden Chlorella nu onopvallend worden toegevoegd aan alle voedingsmiddelen.

  De Golden Chlorella TM komt uit chlorella pyrnoidosa – die een hogere voedingswaarde heeft dan de meest voorkomende vulgaris stam. De Golden Chlorella heeft mooie gouden kleur en een neutraal smaakprofiel, waardoor deze Golden Chlorella Easy Protein ideaal is om mee te mengen in sappen, smoothies en yoghurt. U kunt het ook toevoegen aan sauzen, soepen, dressings of zelfs op een vegetarische schotel. Goed roeren om klonteren te voorkomen.

  • Vitaliseren
  • Opbouwend
  • Voedend
  • Duurzaam

  Golden Chlorella verbetert aantoonbaar het immuunsysteem, verhoogt het energieniveau, stimuleert de stofwisseling, helpt vetcellen en het lichaamsgewicht te verminderen, ondersteunt de hersenfunctie en ontgift het lichaam(detox).*

  Golden Chlorella Easy Protein is 100% natuurlijk en bevat 63% eiwitten. Dat is hoog in vergelijking met andere bronnen zoals: rundvlees (25% eiwit), vis (tussen 18% en 29% eiwit), eieren (13%) en soja (30%).

  Het bevat een overvloed aan vitaminen B1, B2 en B6, evenals mineralen, calcium, magnesium, fosfor en zink.

  Daarnaast is het rijk aan de essentiële aminozuren: arginine en glutamminezuur.

   Arginine verbetert de immuun functie, verhoogt de spiermassa en de energieniveaus, vermindert de cardiovasculaire problemen, draagt bij tot een goede seksuele functie en helpt de vetcellen te verminderen. Over het algemeen ondersteunt arginine algemeen welzijn en geluk.

  Glutaminezuur is een onontbeerlijke hulp voor onze hersenen, het verhoogt de leer- en geheugenfunctie door de overdracht van informatie tussen zenuwcellen te ondersteunen. Glutaminezuur is ideaal voor kinderen tijdens hun ontwikkelingsfase.

  Chlorella is een natuurlijke detox die zware metalen en verontreinigende stoffen uit het lichaam elimineert. Bovendien zit chlorella vol met gezonde lipiden en vezels. Het is vrij van allergenen, gluten en lactose.*

  Duurzaamheid:

  De wereldbevolking groeit snel en er wordt geschat dat er in het jaar 2050 nog eens 1 tot 2 miljard mensen op de planeet komt.
  Dit bevordert de omzet van vlees en zuivelproducten die in de productie van deze voedingsmiddelen veel meer water nodig hebben dan de Golden Chlorella.
  Het produceren van 1 kg rijst vereist bijvoorbeeld ongeveer 3.500 liter water, terwijl 1 kg rundvlees ongeveer 15.000 liter nodig heeft.

  De productie van Golden Chlorella vereist 40 keer  minder akkerland en 50 keer minder water dan traditionele dierlijke eiwitten. In vergelijking met plantaardig eiwit vereist Chlorella 40 keer minder akkerland dan traditioneel plantaardig eiwit.

  Microalgen is een toekomstige bron van eiwitten ondersteund door de FDA en vele Europese regeringen.

  Dosering:

  Aangeraden wordt om met 5 gram (halve theelepel) per dag gedurende 2 weken te beginnen en daarna de inname geleidelijk te verhogen.

  *Detox/ontgiften kan effecten zoals misselijkheid, vermoeidheid en indigestie veroorzaken. Stop het gebruik wanneer de symptomen aanhouden.